Menu
To the English website....

Bezoeken

U kunt zich middels onderstaande knop, als bezoeker registreren.


NU REGISTREREN

Bezoek de Metaaldagen: voor slimme oplossingen uit elke hoek!

De Brabantse Metaaldagen is een nieuw en veelzijdig evenement waar u alle kennis kunt opdoen die nodig is bij het zetten van de volgende stap. De metaalindustrie moet tenslotte in beweging blijven en heeft veel behoefte aan waardevolle inzichten op het gebied van procesoptimalisatie en productieverbetering, op weg naar een volledige Smart Industry. Dit is het thema waar alle pijlen van De Brabantse Metaaldagen op gericht zullen zijn.  

De Brabantse Metaaldagen is een uniek event, zowel wat betreft opzet als onderwerp. Zo zullen elk type bedrijf en iedere slimme oplossing aan bod komen die iets bijdragen aan het centrale thema. Dat betekent dat er nu niet alleen aandacht is voor de tastbare onderdelen van de metaalindustrie, zoals machines en materialen, maar vooral ook voor de processen zelf.  

Bezoek de Metaaldagen: voor slimme oplossingen uit elke hoek!

Daarom ziet u op de beurs ook een bedrijf als Isah Business Software, dat concrete oplossingen biedt voor procesoptimalisatie. Of een keynotespeaker als Dr. Biba Visnjicki, die werkzaam is voor het befaamde Fraunhofer Instituut en zich onder meer bezighoudt met het optimaal positioneren van bedrijven en het implementeren van een strategische planning. 

Alles is er op de Metaaldagen op gericht om u te helpen bij het verbeteren van uw specifieke bedrijfsprocessen, met tips, kennis en producten die echt voor nieuwe, waardevolle inzichten zorgen. Daar is niet alleen de inhoud maar ook de vorm op ingericht. De Brabantse Metaaldagen zijn geen standaardbeurs, maar een unieke combinatie van vakbeurs en congres. Heel concreet zijn er drie onderdelen waarmee u uw kennis kunt verrijken: een vakbeurs met een breed scala aan exposanten, een seminar-gedeelte met presentaties van interessante sprekers én een congres met spraakmakende keynotesprekers.   

Het is bijna onmogelijk om niet geïnspireerd te raken bij een bezoek aan De Brabantse Metaaldagen. Vanuit elke hoek krijgt u slimme, innovatieve oplossingen en inzichten aangereikt om uw processen te verbeteren en uw bedrijfsvoering naar het volgende niveau te tillen. Een onmisbaar evenement dus voor iedere professional in de metaal- en maakindustrie.  

Tot snel op de Brabantse Metaaldagen! 

Registreer u hier voor gratis toegang. 

Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF