Menu
To the English website....

Accelerating YOUR Performance

Verhoog uw productiviteit, focus op procesoptimalisatie en bespaar manuren

Voortman Steel Machinery is aanwezig tijdens de metaalbeurs De Brabantse Metaaldagen, van 10 t/m 12 april 2019 in ‘s-Hertogenbosch. Met meer dan 50 jaar ervaring en een staalconstructiebedrijf als zuster, weet Voortman wat zowel staalbouwers als machinebouwers nodig hebben om hun positie te bewaken in een concurrerende markt. Voortman Steel Machinery streeft naar excellentie met een sterke en vooruitstrevende visie en openheid voor nieuwe technologie.

Voortman Steel MachineryVoortman Steel Machinery ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt CNC-machines voor de profiel- en plaatbewerkende industrie zoals de staalbouw, machinebouw, scheepsbouw en mastenbouw.

Zo beschikt het bedrijf over een complete lijn van geavanceerde machines om staalbouwers, staalhandelaren en staal-servicecenters te voorzien van de benodigde technologie. Door koppeling van verschillende machines, de bijbehorende transportsystemen en de eigen ontwikkelde VACAM-machinesoftware, wordt één geïntegreerd productiesysteem gecreëerd.

Daarnaast biedt Voortman voor alle plaatbewerkende bedrijven een groot portfolio aan CNC-gestuurde plaatbewerkingsmachines die onder andere boor- en snijbewerkingen kunnen realiseren voor platen dikker dan drie millimeter. De plaatbewerkingsmachines zijn ontwikkeld met één belangrijk doel: alle functies integreren die nodig zijn voor het bewerken van platen.

Naast de profiel- en plaatbewerkende machines biedt Voortman machines voor strip- en hoekprofielbewerking, gevolgd door machines voor oppervlaktebehandeling. Oppervlaktehandeling is één van de belangrijkste processen voor stalen profielen en platen, voordat deze geassembleerd worden tot een constructie. Door stalen producten te stralen en te spuiten wordt het staal beschermd tegen corrosie en is er minder onderhoud aan de constructie nodig.

Met de deelname aan De Brabantse Metaaldagen wil Voortman u vertellen hoe u meer output kunt genereren, arbeid kunt besparen en kosten kunt verlagen in uw productieproces door middel van de Voortman-systemen. Kom nu naar stand C072 en bespreek uw mogelijkheden.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF