Menu
To the English website....

colorFabb - Al zes jaar wereldwijd, toonaangevend

colorFabb is al zes jaar een toonaangevende en wereldwijde speler op het gebied van 3D-printen. Begonnen in 2013 als producent van kunststof filament, heeft colorFabb zich inmiddels ontpopt tot leverancier van totaaloplossingen op het gebied van 3D-printen. Van klantspecifieke materialen tot hardware (3D-printers) en services zoals design en het printen van kleine series, onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar en denken graag met u mee.

colorFabb3D-printen van kunststof onderdelen wordt binnen diverse industrie├źn meer en meer toegepast. Niet alleen maar voor visuele en functionele prototyping, maar ook voor onderdelen in productielijnen, hulpmiddelen ten behoeve van assemblage, positieve mallen voor verlorenwasmethode etc. Het toepassen van geprinte onderdelen werkt zeer goed binnen procesoptimalisatie, voornamelijk door een verkorte ontwikkeltijd en, vaak, lagere kosten. Onze engineers zijn in staat om samen met u uw behoeftes en eventuele applicaties te bespreken en indien gewenst verder te ontwikkelen. Om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied van industrie 4.0

Ontdek hoe wij onze klanten hebben geholpen door aan hun specifieke behoeftes te voldoen met ons full service concept in het colorFabb 3D Application Center.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF