Menu
To the English website....

De Hoffmann Group

De Hoffmann Group is een toonaangevende aanbieder van kwaliteitsgereedschap, bedrijfsinrichting, persoonlijke beschermingsmiddelen en de daaraan verbonden hoogwaardige advies- en servicediensten. Onze onderneming werd in 1919 opgericht en sindsdien dragen wij ertoe bij, de productiviteit van onze klanten wereldwijd te verbeteren. Met meer dan 3000 medewerkers en meer dan 1 miljard euro omzet de nummer één in Europa en een echte global player.

Wij bedienen wereldwijd grote en kleine ondernemingen in meer dan 50 landen.
De Hoffmann GroupTijdens de Brabantse Metaaldagen zal de focus voor een groot deel liggen op ons Tool24-systeem. Dit is een flexibel automatensysteem voor efficiënte en betrouwbare gereedschapslevering.

Zoals altijd vormt het creëren van slanke inkoopprocessen bij C-artikelen voor de meeste bedrijven een grote uitdaging. De inkoopvolumes van C-artikelen zijn klein (< 20%), maar ze zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de administratieve inkoopuitgaven (> 80%) en zijn daardoor extreem duur. De GARANT Tool24-gereedschapsuitgiftesystemen bieden u echter efficiëntieverbetering bij inkoop en bevoorrading met een integrale toegang tot een database!

Het inbouwen van hoogwaardige componenten garandeert een onderhoudsvrije werking en minimale overheadkosten in de productie.

Vanaf de eerste inventarisatie van uw benodigdheden tot en met de ingebruikname en succesvolle productie staat onze know-how permanent tot uw beschikking. Samen met u ontwikkelen wij een oplossing die exact op uw wensen is afgestemd. Zo maakt u uw werkprocessen efficiënter, verhoogt u uw productiviteit op duurzame wijze en verlaagt u uw proceskosten.

De specialist van de Hoffmann Group zal gedurende de Brabantse Metaaldagen doorlopend demonstraties verzorgen.

Naast Tool24 zullen wij ook onze innovatieve lijn in bedrijfsinrichting presenteren: de GARANT GridLine. Deze nieuwe werkbankenserie combineert efficiency met ergonomie en emotie en zal het segment van werkplaatsinrichting compleet veranderen.

Wij nodigen u van harte uit ons te bezoeken; standnummer C.022.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF