Menu
To the English website....

De productiecel die je concurrenten slapeloze nachten bezorg

ASTES4 en Mitsubishi Electric, twee toonaangevende bedrijven op het gebied van automatisering en lasersnijden, presenteren LASORTING: een uniek systeem om te voldoen aan de vereisten van Industrie 4.0, het toekomstige gebrek aan menselijke arbeid te overwinnen en een betrouwbare proceskwaliteit te waarborgen.

LasortingHet LASORTING-systeem combineert veelzijdigheid met opmerkelijke uitvoersnelheid en wendbaarheid. Het systeem kan naadloos worden geïntegreerd in ERP- en andere managementsystemen. LASORTING verzekert de continuïteit van de productie op het gebied van laserwerkzaamheden, sorteren en opslag. Snelle en betrouwbare processen helpen u om de concurrent voor te blijven met onbemande handelingen. Het resultaat is een verhoogde of gestabiliseerde output met lagere loonkosten per eenheid. De werknemers die tot nu toe verantwoordelijk waren voor fysiek veeleisende sortering, kunnen nu worden ingezet voor waardegenererende activiteiten.

LASORTING biedt alle voordelen van de ASTES4SORT-technologie, ontwikkeld en gepatenteerd door ASTES4. Alle laad-, los- en sorteerprocessen worden bestuurd door vier cartesiaanse grijpers, aangedreven door zestien motoren. De basis van dit proces is de SORTCAM-software waarbij de informatie uit het ERP-pakket gebruikt wordt voor het uiteindelijke sorteerproces. Als technologieonderneming vervaardigt Mitsubishi Electric elektrische en elektronische producten en systemen. Het assortiment omvat satellietsystemen, liften, grote videoschermen, industriële robots, elektrische ontladingsbewerkingssystemen (EDM), CNC-besturingen, airconditioningunits, vermogenshalfgeleiders en nog veel meer.

Mitsubishi Electric levert met de nieuwste Fiber- en CrossFlow-technieken een lasersnijmachine met alle benodigde technieken voor een betrouwbaar snijproces. Belangrijke componenten worden in eigen huis geproduceerd en afgestemd op de vereisten van hypermoderne lasersnijsystemen.

De samenwerking tussen ASTES4 en Mitsubishi Electric levert een betrouwbare partnerschap op en staat garant voor een hoge kwaliteit aan machines en ondersteuning.

Een volledig automatisch magazijn in combinatie met een sorteersysteem van ASTES4 en een lasersnijmachine van Mitsubishi Electric zorgt voor een optimale materiaalstroom en continu proces. Inventarisatie met één druk op de knop en een volledig overzicht van alle kritieke procesgegevens is dus mogelijk. Dit alles verlaagt de kosten die zouden ontstaan als gevolg van handmatige bediening. Het systeem LASORTING is ontworpen om betrouwbaar te werken, efficiënt en met de hoogste snijkwaliteit.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF