Menu
To the English website....

DIXI Polytool - De Productie van Microprecisie

Het Zwitserse familiebedrijf DIXI Polytool is gespecialiseerd in de productie van microprecisie hardmetaal-, PKD-, CBN-, CVD- en diamantgereedschappen en -ruimers. De hoogwaardige eis die onze klanten in de hightechindustrie stellen aan onze gereedschappen en gereedschaphouders is dat ze repeterende precisie garanderen.

DIXI PolytoolIn samenwerking met REGO-FIX, Zwitserse producent van precisie-spangereedschappen, zijn wij in staat om een totaaloplossing te bieden voor de perfecte balans tussen spindel- en snijgereedschappen. Door de combinatie van nauwkeurige gereedschappen en de ultraprecieze run out van het powRgrip-systeem verhogen wij productiviteit en standtijden van de gereedschappen. Door de focus op onze eigen producten in combinatie met de producten van REGO-FIX kunnen wij zeer gericht problemen analyseren en oplossen.

Naast ons uitgebreide standaardassortiment van snijgereedschappen bieden wij ook productspecifieke oplossingen. Onze R&D-afdeling zoekt naar de optimale geometrie en coating voor uw toepassingen. Dit heeft een positief effect op uw productiviteit en standtijden. Tevens is het mogelijk om productspecialisten van zowel DIXI Polytool als REGO-FIX te laten overkomen voor complexe analyses. Bovendien beschikken wij over een afdeling waar speciale gereedschappen worden gemaakt die precies passen bij de behoefte van de klant. Dit kan van 0.05 mm tot 25 mm voor de meest voorkomende hardmetalen producten. Hierbij wordt heel specifiek naar de applicatie gekeken en de productiegrootte van onze klanten. Dit maakt dat DIXI Polytool hoogwaardige standaard- én speciale hardmetalen snijgereedschappen kan leveren met een korte levertijd.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF