Menu
To the English website....

Dormac CNC Solutions: verspanende machines in Nederland

Dormac CNC Solutions is één van de grootste leveranciers van verspanende machines in Nederland. Op draaigebied loopt het machineprogramma uiteen van eenvoudige 2-assige draaibanken tot complexe meerassige multitasking draaimachines. Op freesgebied loopt ons assortiment van compacte bewerkingscentra tot grote bedfreesmachines.

Dormac CNC SolutionsTevens is Dormac specialist op het gebied van procesoptimalisatie; dit vraagt in de verspanende productie om inzet van systemen die ervoor zorgen dat het proces niet meer of nauwelijks wordt onderbroken (minder stilstand), het aantal spindeluren toeneemt, de kwaliteit hoog en constant blijft en de productiviteit wordt verhoogd met de inzet van hogedruk-pompsystemen, koelmiddel-koelsystemen, nevelfiltratie en olie- en emulsiefiltersystemen.

Sinds begin dit jaar heeft de Dormac Groep het dealerschap gekregen van collaboratieve robots van Doosan Roboctics: de cobot. Deze cobots zijn breed inzetbaar en zullen niet alleen in de verspanende industrie kunnen worden toegepast maar ook in andere industrieën, zoals de agrarische, voedsel-, verpakkings- en zeker ook de kunststofindustrie.

De cobots van Doosan Robotics hebben een hoge functionele veiligheid dankzij de inzet van gevoelige koppelsensoren. Daarnaast hebben ze een uiterst nauwkeurige krachtregeling en zijn ze dankzij het robuuste softwareplatform uiterst betrouwbaar. De cobots van Doosan Robotics zijn daarmee in staat om complexe taken uit te voeren binnen zowel een ‘bemande’ als een ‘onbemande’ productieomgeving.

Doosan Robotics heeft een gevarieerde line-up van cobots met een laadvermogen van 6 tot 15 kg en een werkbereik van 0,9 tot 1,7 meter.

Voor nadere kennismaking en/of informatie kunt u contact opnemen met Frank Epping van Dormac Productie Automatisering. Tel.: 0229 – 54 24 85. Of neem een kijkje op onze website: www.doosanrobotics.nl of www.dormac-automatisering.nl

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF