Menu
To the English website....

Dormer Pramet

Dormer Pramet is een wereldwijde producent en leverancier van gereedschap voor de verspanende industrie. Dormer Pramet levert meer dan 30.000 gereedschappen voor draaien, frezen, gatbewerkingen en draadsnijden. Het gaat hierbij om zowel volmateriaal- (HSS[-Co], VHM) als wisselplaatgereedschappen.

Dormer PrametOptimaal resultaat
Het ondersteunen van onze klanten om hun bewerkingsprocessen zo goed en efficiƫnt mogelijk te laten verlopen, is altijd onze drijfveer. Want voor een optimaal gebruik van verspanende gereedschappen is specifieke kennis en ervaring nodig. Afhankelijk van de bewerking die u gaat doen of het materiaal dat u wilt bewerken, zijn verschillende verspaningscondities of bewerkingsmethodieken vereist. Onze ervaren adviseurs weten raad met uw productieproces en delen deze kennis graag met u.

Continu verbeteren
Met werkvoorbereiders en machineoperators bespreken onze adviseurs de bewerkingsprocessen en komen zo tot nieuwe inzichten. Daarom ontwikkelt Dormer Pramet continu nieuwe verspanende gereedschappen. Die beginnen bij een concept en eindigen met nieuw verspanend gereedschap. Deze nieuwe gereedschappen kunnen dan bijdragen aan de hoognodige procesoptimalisatie van bedrijven.

Productiviteitsverbetering
Als primeur toont Dormer Pramet de nieuwe FORCE M volhardmetaalboor voor roestvaste staalsoorten. De unieke geometrie waarborgt ongekende productiviteit door hoge verspaningscondities en extreme betrouwbaarheid. In feite presteert de FORCE M in de meeste staalsoorten maar hij is speciaal ontwikkeld voor ISO M-materialen.

Ongecompliceerd
Dormer Pramet is, net als haar producten, ongecompliceerd, eerlijk en consequent. De spaan in ons logo symboliseert dit streven. Aan de eenvoudige vorm van de spaan kan de vakman onze werkwijze afleiden. U krijgt wat u ziet. Dit is hoe wij vertrouwen bouwen. Vandaag, morgen, altijd. Simply Reliable.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF