Menu
To the English website....

Innovatie is teamwork. DATRON AG vertrouwt hiervoor op duurzaamheid.

Datron AG

‘Industrie 4.0’ en ‘digitale transformatie op de werkplek’ zijn sleutelbegrippen van onze tijd. Concrete implementatie hiervan wordt zelden zo dichtbij ervaren als door ons DATRON-team, waarvoor de werkplek van de toekomst al een realiteit is en een inspirerende omgeving voor de marktintroductie van nieuwe generaties machines.Een voorbeeld: de drieassige high speed freesmachine DATRON neo, een recente ontwikkeling van DATRON en een mooie component van de smart industrie.

Het DATRON Next-besturingssysteem maakt een nieuwe, eenvoudige manier van werken mogelijk in een zeer complexe technologische wereld. Dankzij het eenvoudig te begrijpen plug-and-play-bedieningsconcept biedt deze revolutionaire machine nieuwkomers de gemakkelijkste toegang ooit tot CNC-frezen.

Het bedieningspaneel lijkt op een smartphone en via swipebewegingen kan de gebruiker gemakkelijk door de besturingssoftware van de machine navigeren. Dit maakt het frezen bijna net zo eenvoudig als 3D-printen.

Onze klanten en partners moeten plezier hebben in hun dagelijks werk. De DATRON-producten helpen hen hierbij met toekomstgericht bedieningscomfort en een aantrekkelijk ontwerp.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF