Menu
To the English website....

EEN NIEUWE LASHULP van Migatronic

We horen het vrijwel dagelijks: er is een tekort aan goed opgeleide en gekwalificeerde lassers.

Met de CoWelder bieden we een oplossing voor dit probleem, zodat de voortgang in uw productie gegarandeerd is en de nodige procesoptimalisatie bereikt wordt.

EEN NIEUWE LASHULP van MigatronicEFFICIËNTIE IS HET SLEUTELWOORD

De CoWelder™ is mogelijk de slimste en kleinste geautomatiseerde lasoplossing in de markt. Het is een nieuw lid in de familie van ‘cobots': robots die met mensen samenwerken op een en dezelfde werkplaats. De CoWelder is ‘s werelds eerste door de CE goedgekeurde pakketoplossing voor samenwerkende lasrobots.

Met deze flexibele en eenvoudig te programmeren cobot kunt u efficiëntieverbetering op het werk tot stand brengen, vakkundige lassers voor andere taken gebruiken en dus tijd en kosten besparen.

De CoWelder kan uw onderdelenproductie van kleine en grote partijen verbeteren, door uniforme lasnaden van continu hoge kwaliteit te leveren.


EENVOUDIGE INSTALLATIE EN PROGRAMMERING

De installatie van de CoWelder in uw bestaande productie neemt vrijwel geen tijd in beslag. U kunt meteen op de eerste dag beginnen met lassen.

Programmering van de CoWelder is eenvoudig en intuïtief. Personeel zonder ervaring in het programmeren kan eenvoudig leren hoe de robot bediend moet worden. Creëer een bibliotheek met werkstukken die elk een bijbehorend programma hebben en schakel indien gewenst tijdens de werkdag over op een ander werkstuk.

De CoWelder is een betaalbare stap naar productieautomatisering en heeft een korte terugverdientijd.


HET CE-GOEDGEKEURDE PAKKET

Voor alle robotinstallaties is een CE-markering verplicht volgens de Europese wetgeving (de machinerichtlijn 2006/42/EG), met als doel de veiligheid van de gebruiker te waarborgen. Het CoWelder-pakket heeft deze CE-markering. Er is dus geen ingewikkeld goedkeuringsproces nodig. Volg de aanwijzingen en gebruik de CoWelder vanaf de eerste dag.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF