Menu
To the English website....

Een snel en accuraat eindresultaat met de fiber lasersnijmachines van MML

Lasersystemen verdringen stilaan de traditionele productiemethoden in de metaalverwerking vanwege de grote efficiëntieverbeteringen die ze opleveren. Sinds 2006 installeert en onderhoudt MML fiber lasersnijmachines van EAGLE, helemaal naar wens van de klant. Voor een maximaal rendement van uw productie.


Een snel en accuraat eindresultaat met de fiber lasersnijmachines van MMLSneller resultaat, minder kosten

Een investering in een lasersnijmachine van 15 KW verhoogt drastisch de efficiëntie van uw productieproces ten opzichte van een machine met 4 of 8 KW. De reden? Een fiber lasersnijmachine van EAGLE is een van de weinige met drie lineaire motoren op alle assen en een tafelwissel van tien seconden voor een machine van drie meter. De machine is dus niet alleen bijzonder snel, maar ook onderhoudsarm en heeft tal van automatiseringsoplossingen. Van een eenvoudig beladingssysteem tot een volledig geautomatiseerde installatie. Hierdoor dalen uw productiekosten en stijgt de winst per gesneden onderdeel.

Om dit te illustreren werkt EAGLE met de ‘Tower of Power’. In een onderlinge vergelijking tussen lasers met een verschillend vermogen, is de EAGLE met zijn 15 kW duidelijk de winnaar als je kijkt naar het aantal stukken dat in een uur gesneden wordt. De toren van deze machine telde 277 onderdelen, twee keer zo veel als een 8 kW lasersnijmachine en vier keer zo veel als een 4 kW lasersnijmachine.

Minder verlies van productietijd

De fiber lasersnijmachines van MML zijn uitgerust met vrij verkrijgbare, ongecodeerde standaardonderdelen. Een vervangonderdeel is bij een defect dus snel gevonden, waardoor je lasersnijmachine snel weer operatief is. Reparaties kunnen ook steeds op de werkvloer uitgevoerd worden.

Maatwerk voor maximale procesoptimalisatie

Elk productieproces is anders. Daarom werken onze ingenieurs een ontwerp uit dat voldoet aan uw productiemethode, materiaal en werkplaats. Alleen zo verkrijgt u een productie die 100% rendabel verloopt.

Betrouwbare partner

Enkel wanneer uw productie blijft draaien, bent u tevreden. Dat weten we bij MML. Daarom kunt u 24 uur per dag op ons rekenen voor service, onderhoud, vervangonderdelen en training. Ook voor interventies bij storingen of een technisch defect binnen de Benelux staat ons hoogopgeleid technisch team continu voor u klaar.

Benieuwd hoe een lasersnijmachine uw productieproces kan verbeteren? Neem dan zeker eens een kijkje op www.laser-mml.com.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF