Menu
To the English website....

Efficiëntieverbetering met Connected Machining

Met de functie Connected Machining in de TNC-besturingen van HEIDENHAIN heeft de productieafdeling direct toegang tot alle informatie van de ondersteunende afdelingen. Connected Machining integreert productie in de hele procesketen en daarmee wordt deze nog efficiënter. De productiviteit, kwaliteit en flexibiliteit zullen stijgen.
 

HEIDENHAIN

Veelvuldig toegepast industrieel concept

Connected Machining is een inmiddels veelvuldig toegepast industrieel concept voor een totaal digitaal orderproces. De voordelen zijn talrijk, maar samen te vatten in twee prominente pluspunten: Connected Machining verhoogt de transparantie en ondersteunt het planningsgerichte productiemanagement.Het werkt makkelijker en sneller en de processen zijn duidelijker

De kern van het bedrijf is uiteindelijk de werkplaats. Voor wat betreft het bedrijfsnetwerk vormt de werkplaats echter vaak nog een soort buitenpost in de periferie van het netwerk. Die positie past niet langer in deze tijd  en HEIDENHAIN verandert dit met het toepasselijk genaamde functiepakket Connected Machining. Met dit pakket wordt de TNC-besturing opgenomen in het netwerk van alle productieondersteunende afdelingen in de organisatie. Hierdoor worden procesgegevens uit het productieproces beter benut. Dit maakt het werk makkelijker en sneller, en de processen worden duidelijker.

Meer info: www.klartext-portal.com/nl

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF