Menu
To the English website....

Fastems - een toonaangevende fabrikant!

Fastems is een toonaangevende fabrikant van geautomatiseerde materiaal- en productie- oplossingen voor verspanende machines en verwante processen.

Het portfolio omvat consulting diensten op het gebied van materiaal handling en flexibele productiesystemen, robotgebaseerde automatiseringsoplossingen, alsmede een uitgebreid scala aan diensten. Deze oplossingen zorgen voor een verhoging van de bezettingsgraad alsmede een welkome procesoptimalisatie.

FastemsMet behulp van intelligente MMS-software, kunnen productie- en tool-management efficiënt worden gepland, voorspeld, gecontroleerd, gevisualiseerd en gecontroleerd. Als gevolg van de openheid voor verschillende systemen en interfaces, worden de mogelijkheden van nieuwe technologieën, digitalisering en integratie consequent toegepast in de klantgeoriënteerde software- en hardwareoplossingen.

Fastems hoofdkantoor bevindt zich in Tampere, Finland. Met productiefaciliteiten in Finland en Duitsland, evenals een mondiale verkoop- en serviceorganisatie, genereert het bedrijf een omzet van ca. 90 miljoen euro. Fastems heeft ongeveer 450 medewerkers.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF