Menu
To the English website....

IMS Nederland: al meer dan 60 jaar thuis in de metaalverwerkende industrie

IMS Nederland is met een breed assortiment staal, roestvast staal en aluminium al sinds 1954 thuis in de metaalbewerking. De onderneming is CE- en ISO 9001:2015-gecertificeerd en staat garant voor hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Voor de verspanende industrie heeft IMS Nederland zeer uitgebreide mogelijkheden met diverse kwaliteiten staf en machinebuis uit voorraad, en in het bijzonder kwaliteiten als Prodec® roestvast staal, aluminium 6026, blankstaal S355 IM, ETG® en HSX®.

IMS Group - NederlandMet Prodec®, het superieure verspaanbare roestvast stafstaal van Outokumpu, kunnen afnemers in de verspanende industrie beschikken over het best verspaanbare roestvast staal op de markt. Hiermee kunnen kostenbesparingen tot ruim 50% per component gerealiseerd worden. Uit voorraad leverbaar van rond 6 mm t/m rond 90 mm h9 in de kwaliteiten 304L/4307, 316L/4404 en 303/4305. Overige diameters, evenals zeskant, vierkant en plat, of andere kwaliteiten op aanvraag.

ETG® en HSX® zijn de high performance staalsoorten van Steeltec. Naast de verbeterde verspaanbaarheid onderscheiden deze staalsoorten zich van conventionele staalsoorten door hun treksterkte. De materialen bezitten gelijkmatige mechanische eigenschappen over het hele doorsnede- en afmetingsbereik. Hierdoor is het mogelijk om met een kleinere diameter een lichtere constructie te ontwikkelen met minimaal gelijke sterkte. ETG® is verkrijgbaar van rond 5 t/m 114,3 mm en zeskant 13 t/m 27 mm, HSX® van rond 17 t/m 50 mm.

Voor ETG®, HSX® en Prodec® is IMS Nederland exclusief distributeur voor de Benelux.

De productspecialisten informeren u graag over het leveringsprogramma of maatwerk.

Standnr. 7.C310

www.ims-nederland.biz

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF