Menu
To the English website....

Isah Business Software: de geïntegreerde oplossing voor de metaalindustrie

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven we naar een efficiëntieverbetering bij onze klanten. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie, waaronder de metaalindustrie. Van grote tot kleine bedrijven en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. Isah staat voor stabiliteit en zekerheid, wat zich vertaalt in lange klantrelaties.

Isah Business SoftwareIsah ERP ondersteunt alle inkoop- en verkoopprocessen plus de logistieke en financiële administratie. Naar wens kunnen deze functies worden uitgebreid met engineerings- en documentmanagementoplossingen (Isah Engineering) en servicefunctionaliteit (Isah Service). Met Isah Project Management is het mogelijk om de complexe structuren van verkoop en productie van projecten te beheersen. Met Isah Finance bieden we onze klanten bovendien grote voordelen, omdat onze oplossing volledig geïntegreerd is in het ERP. Bovendien zijn de eisen ervan specifiek afgestemd op de praktijk van maakbedrijven. Ons ERP-systeem wordt ondersteund door een modern technologisch platform en een optimaal gebruikersgemak.

Isah

Isah biedt metaalbedrijven diverse handvatten om hun Smart Industry-strategie te vertalen naar de eigen organisatie en binnen de (toelever)keten. Tijdens de Brabantse Metaaldagen laten we dit in de praktijk zien met behulp van een slimme fabriek op schaalmodel. Hiermee kunnen we op eenvoudige wijze onze Smart Industry (zoals Shop Floor Control en Ketenintegratie) vertalen naar de praktijk van metaalbedrijven. Samen zorgen we dat u succesvol bent in een competitieve en snel veranderende markt. En daarom zeggen we: Maak het met Isah.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF