Menu
To the English website....

Jan van Dam: oplossingen voor efficiëntieverbetering en procesoptimalisatie

Voor veel bedrijven in de metaalsector zijn we een bekende partner als machinetransporteur. Wat echter niet bij iedereen duidelijk is, is dat onze dienstverlening verder kan gaan dan uitsluitend het vervoeren, lossen en plaatsen van de machine. Wij beschikken namelijk over een uniek concept dat leidt tot procesoptimalisatie van het volledige logistieke traject dat een machine aflegt van de producent (vaak aan de andere kant van de wereld) tot aan de eindgebruiker.

Jan van Dam: oplossingen voor efficiëntieverbetering en procesoptimalisatieBij import of export van machines zijn verschillende partijen en handelingen betrokken, zoals: zee- of luchtvracht, douaneformaliteiten, containerhandling, laden, lossen, in- of uitpakken, tijdelijk opslaan, transport, demontage of montage van de machine, verankering.
Communicatie met al deze verschillende partijen neemt veel tijd in beslag.

Het is onze overtuiging dat uw efficiëntie verbetert door al deze handelingen bij één partij onder te brengen. Jan van Dam Group verzorgt de nauwkeurige communicatie, de organisatie van de benodigde documenten, het transport en alle handelingen aan de machine. Dit alles met een proactieve, oplossingsgerichte houding waarbij u uitsluitend te maken heeft met één contactpersoon en volledig wordt ontzorgd. Daardoor ontstaat voor u meer tijd voor uitvoering van de bedrijfsvoering.

Denken in oplossingen zit in ons bloed. Wij zoeken continu naar vernieuwing door te investeren in kennis van medewerkers en innovatie van materieel. Dat gaat vaak ook in overleg met onze opdrachtgevers. Een mooi voorbeeld van innovatie is de ontwikkeling van robotmovers die we inzetten voor intern transport van machines.  

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF