Menu
To the English website....

Jopos Techniek

Wij zijn Jopos Techniek, de Benelux-distributeur voor Optris Berlijn en daarmee de officiële dealer van Optris-producten in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het contactloos meten van temperatuur en kunnen hiermee op verschillende manieren efficiëntieverbeteringen realiseren voor uw bedrijf.

Jopos TechniekTijdens de Brabantse Metaaldagen laten we u graag kennismaken met onze infraroodtechnieken. Door temperatuur contactloos te meten, voorkomt u beschadigingen en temperatuursbeïnvloeding zonder in te leveren op accuratesse.

Wij hebben een breed scala aan producten: handthermometers, stationaire industriële IR-thermometers (pyrometers) en infraroodcamera’s. Zowel pyrometers als camerasystemen zijn in te zetten voor puntmetingen, maar ook voor het monitoren van complete gebieden. Het uitgebreide softwarepakket maakt het mogelijk zowel op het niveau van enkele pixels als een compleet gebied de temperatuur te meten. Het is zelfs mogelijk verschillende camera’s elkaar te laten overlappen (merging).

Met deze systemen kunt u zowel efficiënt als effectief temperatuurprofielen onderzoeken of weergeven.

Onze producten meten temperaturen van -40⁰ tot 2200⁰ C. Daarnaast bieden wij uitbreidingspakketten die onze sensoren beschermen tegen temperaturen van 315⁰ C.

De sensoren die wij leveren worden gebruikt voor onder andere las- en soldeerapplicaties, inductieverwarming van metaal en het meten van de temperatuur van gesmolten staal.

Hierbij is het mogelijk oppervlaktes te meten van enkele µm tot verschillende mm.

Onze professionals bij de stand vertellen u er graag alles over. Wij staan op stand 7. E129. Komt u ook langs?

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF