Menu
To the English website....

LANG-TECHNIEK AUTOMATISERING: ‘ONE SIZE FITS MANY’

Bedrijven die gaan automatiseren kopen vaak automatiseringsoplossingen die veel opties bieden. Vaak kiest men voor het ‘volledige pakket’, voor een maximale flexibiliteit. Na een forse investering komt men achteraf vaak tot de conclusie dat veel van de opties ongebruikt blijven. Deze opties maken de oplossing onnodig duur.

LANG-TECHNIEK AUTOMATISERING: ‘ONE SIZE FITS MANY’Leering Hengelo biedt met LANG Techniek eenvoudige, gestandaardiseerde automatiseringsoplossingen, zoals de Robo-Trex, die zich richten op de essentie, zonder overbodige extra’s. Daarom zijn deze oplossingen zeer kosteneffectief en leveren ze een aanzienlijke efficiëntieverbetering op. In veel gevallen kan het grootste deel van het productprogramma worden afgedekt met één eenvoudige automatiseringsoplossing.

LANG-TECHNIEK AUTOMATISERING: ‘ONE SIZE FITS MANY’

Installatie op nieuwe én bestaande machines

LANG-automatiseringsoplossingen kunnen achteraf gemakkelijk worden ingebouwd in ‘oude’/ ‘al aanwezige’ machines (ook die zonder voorbereiding voor aansturing van de spaninrichting door een machinetafel). Dit betekent een forse verlenging van de levenscyclus van de bestaande machine.

De LANG-automatiseringsoplossingen zijn bovendien snel te installeren en te gebruiken, zodat extra productiecapaciteit snel beschikbaar is.

Robo-Trex

De Robo-Trex gebruikt slechts één enkele grijper, ongeacht het werkstuk. Er is geen aanpassing van de grijper vereist voor verschillende werkstukken. Het spanmiddel is tevens geschikt voor alle werkstukken. De Präge-technologie zorgt voor een maximale procesbetrouwbaarheid.
Beladen en ontladen van producten met elk gefreesd contour is mogelijk. Doordat het spanmiddel de bedieningsinterface is, vormen specifieke gefreesde contouren van het product geen obstakel.  

Palletautomatisering

Bij de Robo-Trex vormen spanner en pallet één geheel; dit zorgt voor ruimtebesparing in de machine. Er is geen extra interface tussen spanner en opnamepallet nodig, waardoor er een hoge opslagcapaciteit met een klein oppervlak wordt gerealiseerd.

Het systeem kan snel – zelfs tijdens het gebruik – worden omgeschakeld. Ook beladen en ontladen van producten is mogelijk zonder machine-stop. De operator heeft toegang tot de volledige opslag van producten met slechts één handeling, waardoor directe (kwaliteits-)controle mogelijk is tijdens productie.  

Leering Hengelo, stand B120.

Meer informatie: Leering Hengelo, tel: 074 – 255 82 82

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF