Menu
To the English website....

Mijlpaal Produkten: Specialist rvs oppervlaktebehandeling.

Mijlpaal Produkten is marktleider op het gebied van rvs oppervlaktebehandeling en gespecialiseerd in het reinigen en passiveren van rvs-lasnaden met de WELDBrush lasnaadreinigers.

Mijlpaal Produkten

De WELDBrush is de snelste en meest geavanceerde lasnaadreiniger op de markt en zorgt voor een hoge mate van efficiëntieverbetering. Dit apparaat is in staat zonder agressieve middelen eenvoudig de verkleuring op lasnaden snel te verwijderen en het rvs in één beweging te passiveren.Met het grote vermogen kan dit apparaat het zwaarste werk met gemak aan. Alle TIG- en MIG-lasnaden en hittesporen zijn binnen enkele seconden vrij van alle verkleuring zonder enig spoor achter te laten. De reiniger heeft een 100% inschakelduur waarmee er continu op de hoogste stand gewerkt kan worden zonder dat het apparaat oververhit raakt of thermisch uitschakelt. Door het slimme design is dit apparaat erg handzaam en het gewicht rond de 8 kilo maakt werken op locatie erg makkelijk. Het vermogen is in 3 hoogtes in te stellen; elektrolytisch polijsten, markeren/etsen en galvaniseren is hiermee ook mogelijk.

Naast de WELDBrush lasnaadreinigers levert Mijlpaal Produkten tal van andere oplossingen voor RVS oppervlaktebehandeling, waaronder beitspasta’s, sproeibeitsen, beitstafels, mobiele beitscabines, borstels en veiligheidsproducten.

Bestel via onze website www.rvs-lasnaadreiniger.nl. Mijlpaal Produkten levert direct uit voorraad vanuit het centrale magazijn in Maasland.

Vraag een demonstratie aan van onze WELDBrush op locatie of kom naar de stand en verbaas je over de snelheid van onze lasnaadreinigers.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF