Menu
To the English website....

Olmia Robotics, laat op de Brabantse Metaaldagen zien hoe het met de Robobooster4000 bedrijven helpt

Olmia Robotics, system integrator van collaboratieve robots, laat op de Brabantse Metaaldagen zien hoe het met de Robobooster4000 bedrijven helpt hun productie te verhogen. De Robobooster4000 is de ultieme beladingskast voor bewerkingsmachines. Als compleet systeem, in combinatie met een cobot en collaboratieve gripper, kan hiermee tot een hele shift een machine beladen (of ontladen) worden, zonder tussenkomst van een operator. De cobot belaadt bewerkingsmachines zoals CNC-machines, kantbanken en ponsmachines tot alle lades met voorraad leeg zijn. De cobot kan communiceren met de bewerkingsmachine, zodat de productie soepeltjes doorloopt; ook ’s avonds of in het weekend. Een mooie vorm van productieautomatisering.De Robobooster4000 is geschikt voor alle merken cobots en kleinere industriële robots, is gemaakt van robuust materiaal, maar wel verplaatsbaar met een palletwagen of heftruck. Deze compacte oplossing is onmisbaar voor productiebedrijven die hun productie willen verhogen en/of met een personeelstekort kampen.

Als cobotexpert biedt Olmia Robotics niet alleen effectieve oplossingen voor het beladen van machines, maar ook cobotsystemen, die producten in de metaalindustrie voor- of nabehandelen. Denk hierbij aan het oprekken, lassen, afbramen of polijsten van producten. De consistente kwaliteit, die met een cobot gehaald kan worden, is niet te evenaren met een menselijke hand. Deze cobotsystemen bestaan uit de cobot zelf in combinatie met bijvoorbeeld een force/torque sensor, visionsystemen en specifieke tools. Dat kunnen upgradekits zijn voor lassen of een afbraamtool.

Bijna overal waar werknemers repetitieve handelingen verrichten, kunnen cobots ingezet worden om met precisie de werknemer te ontlasten van deze taken. Cobots kunnen producten tot veertien kilo hanteren, zijn flexibel inzetbaar, makkelijk programmeerbaar en zijn veilig om mee samen te werken.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF