Menu
To the English website....

Oude Reimer: Hoogwaardige machines en gereedschappen voor de beste procesoptimalisatie.

Oude Reimer is al meer dan 60 jaar leverancier van hoogwaardige machines en gereedschappen voor de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Het leveringsprogramma bevat een breed scala aan fabricaten voor zowel verspanende als niet-verspanende bewerkingen. Alle, over het algemeen Europese, fabrikanten die vertegenwoordigd worden door Oude Reimer hebben innovatie, nauwkeurigheid, snelheid, stabiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.Om uw bedrijfsproces optimaal te laten verlopen, biedt Oude Reimer machines met de combinatie van o.a. hoge nauwkeurigheden, snelheden en stabiliteit die garant staan voor een optimaal productieproces.

Gereedschappen met hoge aanmaaktoleranties en van de meest hoogwaardige basismaterialen die zorgen voor hoge productnauwkeurigheden en gereedschapstandtijden.

Hoognauwkeurige gereedschaphouders die zorgen voor een nauwkeurige opname van de gereedschappen in de machine, waardoor het maximale resultaat behaald wordt in de machine en van de gereedschappen.

Voorinstelapparatuur voor de gereedschaphouders met het gereedschap, die zorgt voor een optimale rondloop en dus hoge standtijden, nauwkeurigheden en optimale oppervlakteresultaten. De koppeling van de voorinstelsystemen met het klantennetwerk zorgt voor een uiterst efficiënte verwerking en opslag van de gegevens.

Smeermiddelen die zorgen voor een soepel verloop van het bewerkingsproces, maar ook voor de thermische stabiliteit van de machine.

Afzuigapparatuur die zorgt voor een schone werkomgeving, zodat ook de randvoorwaarden op een hoog niveau staan.

Trillingsisolatie die de meest nauwkeurige machines en meetsystemen optimaal laat werken, zodat hier ook het productieproces aan de hoogste eisen voldoet.

Een efficiënt opgezette serviceafdeling zorgt ervoor dat de machines en gereedschappen ook op dit hoge niveau altijd optimaal blijven presteren.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF