Menu
To the English website....

Q-Fin Quality Finishing Machines

De snelste oplossing in ontbramen, slijpen en afronden

Q-Fin biedt de snelste oplossing voor het machinaal ontbramen, slijpen en afronden van metalen plaatwerkproducten. Bij het ontwikkelen en fabriceren van onze machines maken we gebruik van onze technische en praktische kennis. Bovenal gebruiken we deze kennis om klanten écht te helpen.
 

Q-Fin Quality Finishing MachinesVijf keer sneller

Bij Q-Fin beheersen we het finishen van elk snijproduct. We bieden klanten immers ‘smalle’ machines voor kleine producten en ‘brede’ machines voor grote producten. Onze machines blinken uit in eenvoud, bedieningsgemak, snelheid en de constante hoge kwaliteit van de nabewerking. Ook zijn ze -aantoonbaar- vijf keer sneller dan andere machines op de markt.
 

Ontbraamkenniscentrum

Wij fungeren als kenniscentrum voor slijp- en ontbraamtechniek. Bestaande klanten kunnen bij ons terecht voor advies over de juiste borstels en schuurbanden of informatie over het slijpen met de juiste druk. Nieuwe klanten kunnen in ons kenniscentrum onze machines testen met hun eigen producten of wij brengen hen in contact met onze referenties. Tevreden klanten, daar draait het om bij Q-Fin.
 

Besparen

Als u efficiëntieverbetering verlangt bij het nabewerken van uw snijdelen (ferro of non-ferro) en geld wilt besparen kunt u contact met ons opnemen voor een demo in Bergeijk.
 

Tijdens De Brabantse Metaaldagen vindt u ons bij standnummer A014.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF