Menu
To the English website....

Rolan Robotics - al meer dan 25 jaar systeemintegrator voor automatiseringstoepassingen

De huidige markt kenmerkt zich door kleine series, gebrek aan goed gekwalificeerd personeel en daardoor een hoge productiedruk. De behoefte aan oplossingen is groot. Door productieautomatisering wordt niet alleen het kostenniveau verlaagd; ook de leverbetrouwbaarheid en doorloopsnelheid verbeteren. En niet onbelangrijk: automatisering wordt meer en meer een oplossing voor het tekort aan vakmensen. Zo kan bijvoorbeeld een lasrobot het werk van drie handlassers aan. Als specialist in robotsystemen biedt Rolan Robotics innovatieve automatiseringsoplossingen toegespitst op de wensen van de klant.

Rolan RoboticsTurnkey robotleverancier Rolan Robotics is al meer dan 25 jaar systeemintegrator voor automatiseringstoepassingen in uiteenlopende markten. Van de metaalsector tot de food- en non-food-industrie. En daarmee is het bedrijf met zo’n 1000 geleverde robotsystemen een van de grootste spelers in de Benelux.

Al jaren levert Rolan Robotics systemen voor de metaalverwerkende industrie. Van fabrikanten van stalen meubelen, auto-onderdelen, landbouwmachines en aanhangwagens tot stallenbouwers en toeleveranciers van metalen producten en onderdelen. De systemen bestaan onder meer uit lasrobots en robots voor het kanten, ontbramen en beladen van CNC- of puntlasmachines. Ook voor het slijpen en polijsten, drukvoegen, lijmen en kitten worden robots met succes ingezet.

De kracht van Rolan Robotics is zijn merkonafhankelijkheid. Naast lasrobots van OTC worden ook handling robots van OTC, FANUC en Stäubli ingezet om zo voor elk project een passende automatiseringsoplossing te bieden met efficiëntieverbetering en procesoptimalisatie als resultaat. Een bedrijf moet op elk moment kunnen vertrouwen op zijn robotsysteem. De serviceafdeling van Rolan Robotics biedt dit vertrouwen. Met het onderhoudsprogramma dat volledig wordt afgestemd op de bedrijfsvoering, wordt de continuïteit van de productie gewaarborgd.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF