Menu
To the English website....

Smart Solution van CNC-Consult

CNC Consult

U weet goed hoe uw interne processen zich binnen uw bedrijf afspelen. U kent de flow binnen uw bedrijf als geen ander. Ga - bij wijze van spreken - eens op uw product zitten en rijd op die manier eens mee met uw product. Noteer de tijd die het product ligt te wachten om naar de volgende stap in het proces te gaan en u zult versteld staan.Uit onderzoek blijkt dat 80% van het proces bestaat uit non-value added time. Het product ligt vaak te wachten terwijl er niets aan wordt toegevoegd. 80% van de tijd wordt er geen handeling of bewerking toegevoegd die voor het uiteindelijke resultaat noodzakelijk is. En op die 80% moet het voordeel gehaald worden, daar moet de winst vandaan komen. Of anders gezegd: deze 80% is de oorzaak van de verliezen die nu worden geleden.

Vraag uzelf eens af wat u en uw medewerkers de afgelopen 12 maanden hebben gedaan. Hebben ze in alle rust werk kunnen doen dat heeft geresulteerd in een optimaal bedrijfsresultaat? Of zijn uw waardevolle mensen met slechte processen bezig geweest, wat heeft geleid tot hectiek, stress, foutuitval en uiteindelijk slechte of middelmatige bedrijfsresultaten?

Als dat laatste het geval is, wordt het eens tijd met ons te gaan praten. We gaan het dan hebben over de Smart Solution van CNC-Consult. We starten met een SmartScan om eerst inzicht te krijgen in de huidige situatie. Daarna gaan we aan de slag met slimme softwareoplossingen, startend vanaf het ERP-systeem dat u al gebruikt tot aan uw productiemachines, The Smart Way.

De softwareoplossingen die we leveren zijn: hyperMILL® CAD/CAM-software, PAS Technology CAI-software, ToolDIRECTOR® Gereedschapbeheer, PROXIA® productieplanning en PROXIA MES-software.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF