Menu
To the English website....

SMART SOLUTIONS & ENGINEERING BOXMEER (SSEB)

Bij SSEB werken we dagelijks aan diverse uitdagende productievraagstukken. Wij zijn een kleinschalig engineeringbureau en actief op het gebied van proces, product en tooling engineering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan productieautomatisering door middel van speciaalmachinebouw. Onze flexibiliteit en betrokkenheid stellen ons in staat om steeds weer een passende oplossing te leveren en daarmee succes voor onze klanten te realiseren.

SMART SOLUTIONS & ENGINEERING BOXMEER (SSEB)Binnen SSEB zijn alle competenties aanwezig om projecten van a tot z uit te voeren, zoals mechanical, hardware en software engineering, project management en assemblage. Op deze manier kunnen we volledige machines ontwikkelen, van concept tot en met realisatie. Al onze machines zijn speciaal voor en met onze klanten ontwikkeld. Naast onze klantprojecten houden we ons ook bezig met de ontwikkeling van eigen producten/oplossingen, om onze (potentiƫle) klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het maakt ons niet uit wat de vraag is. Wij zullen altijd op zoek gaan naar een slimme oplossing voor onze klanten. De ene keer kiezen we voor een robot- of cobotoplossing, de andere keer voor een meer mechanische oplossing, maar vaak ook een combinatie van meerdere componenten. Beperkingen kennen wij niet. Wanneer nodig maken wij gebruik van ons betrouwbare partnernetwerk.

De door ons ontwikkelde machines worden gebruikt voor o.a. lijmen, solderen, assemblage, positionering, pick & place en verspanende bewerkingen. Veel ervaring hebben wij in de automotive- en aerospace-branches, maar ook in vele andere markten waar men op zoek is naar succesvolle, klantspecifieke en flexibele automatiseringsoplossingen.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF