Menu
To the English website....

Halter CNC Automation: partner voor transitie naar Industrie 4.0

Automatiseren met Halter CNC Automation betekent méér dan het robotbeladen van CNC-machines. Halter biedt oplossingen voor procesoptimalisatie aan verspanende bedrijven. Daarnaast kunnen ze méér rendement uit hun CNC-machines halen.

Halter CNCHet directe rendement van robotbelading is extra spindeluren. Deze extra spindeluren zijn direct na de installatie beschikbaar. Dat zorgt voor lagere kostprijzen én meer flexibiliteit. Want de productiecapaciteit kan meebewegen met de vraag van klanten zonder dat hiervoor meteen extra mankracht nodig is of duur overwerk. Zeker in tijden van krapte op de arbeidsmarkt is dit een belangrijk voordeel, dat ook werknemers aanspreekt. Samen met het R&D-team van Fastems heeft Halter CNC Automation de software van de HALTER LoadAssistant zodanig vereenvoudigd dat zelfs het programmeren en instellen voor vijf stuks lonend is. De ervaren CNC-operators krijgen zo hun handen vrij om processen te optimaliseren en de kwaliteit te verbeteren.

Halter CNC Automation stopt niet bij het geautomatiseerd beladen van CNC-machines. De technologie achter de robotcel wordt klaargemaakt voor het Industrie 4.0 tijdperk. Denk bijvoorbeeld aan datagestuurde productie. Of procesmonitoring data analyses die werkvoorbereiders en productiemanagers inzicht geven in de belangrijkste productieparameters. Ze zien direct waar procesoptimalisatie het meeste rendement oplevert.

Door voor Halter CNC Automation te kiezen, kiezen bedrijven voor een solide partner waarmee ze de transitie naar de slimme Industrie 4.0-fabriek gaan maken. Met rendement vanaf de eerste dag.

HALTER CNC Automation
Frans Fontein – Area Sales Manager
f.fontein@haltercnc.com
https://haltercncautomation.com/contact/

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF