Menu
To the English website....

STYLE is uniek

Sinds de oprichting in 1991 is STYLE CNC Machines een voorloper in de CNC-wereld. Een puur Hollands bedrijf dat altijd vooruitdenkt en anders is. De unieke STYLE-besturing en prachtige machines hebben ervoor gezorgd dat wij ons de laatste jaren echt goed hebben kunnen vestigen in de Benelux en daarbuiten.Juist in deze tijd waarin goede vakmensen schaars zijn, onderscheidt STYLE zich door een besturing die te gebruiken is door zowel de ervaren verspaner als de onervaren gebruiker. Wat de STYLE-besturing zo uniek maakt zijn de uitgebreide functionaliteiten, die geen ander bedrijf ter wereld zo compleet kan aanbieden. De CNC-software is speciaal ontwikkeld voor het snel en gemakkelijk tekenen en uitvoeren van enkelstuks en kleine series.

Wij richten ons met de STYLE CNC-machines vooral op klanten die enkelstuks en kleine series producten bewerken, waarbij korte omsteltijden van groot belang zijn. En aangezien de programmeertijd een belangrijk onderdeel is van de omsteltijden, is een eenvoudig en toegankelijk besturingssysteem cruciaal. De kracht hiervan zit ‘m niet alleen in de functionaliteit, maar vooral in de menustructuur. De gebruiker loopt veel sneller door het programma heen omdat er een slim systeem achter zit, waarbij heel veel variabelen al ingevuld zijn. Dat scheelt heel veel tijd en zorgt daarmee voor een aanzienlijke efficiëntieverbetering. We nodigen potentiële klanten uit om een producttekening mee te nemen of naar ons te mailen, waarna wij precies laten zien wat de winst is van ons besturingssysteem. Dat besturingssysteem is nog niet uitontwikkeld. Er zit nog steeds verbetering in.

Een efficiëntieslag is ook te behalen doordat onze klanten hun werk niet meer hoeven uit te besteden. Dankzij de eenvoudige besturing kunnen operators binnen een dag aan de slag op onze machines en binnen drie dagen rollen de eerste producten van de machine. Doordat het ook eenvoudig aan te leren is, ervaren onze klanten weinig stilstand van hun machine wanneer de bediener van de machine niet aanwezig is.

De programmeertijd is teruggedrongen naar een paar minuten. Dus de omsteltijd is vooral met enkelstuks heel kort. De snelle en eenvoudige programmering resulteert in de kortst mogelijke omsteltijden.

Het pluspunt van STYLE is dat de gehele ontwikkeling, van machine tot en met besturing, in Nederland plaatsvindt. Er wordt gericht geïnvesteerd in onze R&D-afdeling waardoor innovatieve oplossingen kunnen worden gerealiseerd. Van de vijftig medewerkers houden zich er acht bezig met productontwikkeling, waarvan vijf enkel met de STYLE-besturing. Onze eigen R&D-afdeling is elke dag bezig met het toepassen van nieuwe ideeën in zowel product development als in software development.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF