Menu
To the English website....

TOPFINISH: 30 jaar gespecialiseerd in ontbramen, polijsten en reinigen metalen en kunststof onderdelen

TOPFINISH is al bijna 30 jaar gespecialiseerd in het ontbramen, polijsten en reinigen van metalen en kunststof onderdelen. Als importeur van een aantal gerenommeerde machinemerken hebben wij een volledig machineprogramma in huis om onderdelen een mooie eindafwerking te geven of geschikt te maken voor verdere behandeling. In onze demonstratieruimte kunnen wij u diverse machines laten zien en proeven uitvoeren, zodat het meest geschikte proces voor uw toepassing kan worden bepaald; voor een verregaande procesoptimalisatie.

 TopfinishOns assortiment bestaat uit vibreermachines, centrifugaal finishers, sproeiwasmachines en ultrasoon reinigingsmachines:

VIBROMAK heeft een uitgebreid leveringsprogramma van polijst- en ontbraammachines voor industriële finishing. De machines zijn uit te breiden met diverse opties. Tevens levert Vibromak aanverwante machines zoals drogers en transportbanden

De centrifugaalfinishers van AVATEC zijn ontworpen voor een snelle finishing van kleine onderdelen. De machines zijn zeer gebruiksvriendelijk en ook met diverse opties uit te breiden.

De RENDER-reinigingsmachines werken op basis van een driedimensionaal sproeiwassysteem. Voor hardnekkige vervuiling en onderdelen met een gecompliceerde vorm is een machine ontwikkeld waarbij het sproeiwassysteem wordt gecombineerd met handmatige hogedrukreiniging.

De ULTRON-ultrasooninstallaties worden naar wens geproduceerd. Ultron is sterk in maatwerk voor industriële toepassingen.

Procesmiddelen

Goede procesmiddelen zijn onontbeerlijk voor het slagen van een proces. Afhankelijk van de te behandelen onderdelen en het gewenste eindresultaat wordt gekozen voor een bepaald procesmiddel. Wij adviseren u hierbij graag en hebben een uitgebreid assortiment onder eigen label en uit voorraad leverbaar, waaronder keramische en kunststof chips, compounds, reinigingsmiddelen, polijstpasta’s en polijst- en drooggranulaten.

Loonwerkservice

In onze loonwerkafdeling verzorgen wij al sinds 1990 de finishing van vrijwel alle soorten onderdelen. Dit kan een oplossing zijn als de aanschaf van een machine (nog) niet aan de orde is, maar er toch regelmatig polijst-, slijp-, of ontbraamwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Ook voor- en nabehandelingen zoals ontvetten en drogen kunnen door ons worden gedaan. Wij realiseren voor uw product de juiste bewerking, een constante kwaliteit en snelle levering.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF