Menu
To the English website....

Venvulas stand bomvol noviteiten tijdens de Brabantse Metaaldagen

Röwac EcoLine-lasmachines en -lastoortsen met bronafzuiging

Naast ‘derde generatie’ lastoortsen met geïntegreerde bronafzuiging introduceert Venvulas Lastechniek BV uit Vught de Röwac EcoLine-lasinverters. Dit splinternieuwe programma bestaat uit acht compacte inverters die volledig door Venvulas zijn ontwikkeld conform strenge Europese richtlijnen. Ze worden deels in het Verre Oosten geproduceerd onder streng toezicht van Venvulas, wat een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid garandeert. De inwendige technologie, vormgeving en afwerkingsgraad zijn van een zeer hoog niveau, terwijl Venvulas dankzij de economische productie de prijsstelling uiterst concurrerend heeft weten te houden.

Venvulas stand bomvol noviteiten tijdens de Brabantse MetaaldagenCompact en krachtig

Het EcoLine-programma omvat DC-inverters voor elektrodelassen, draagbare en verrijdbare MIG-inverters en twee portable TIG-machines. Alle inverters zijn uitgerust met geavanceerde IGBT-technologie en onderscheiden zich door de lasmethode (Elektrode, MIG, TIG) en het maximale vermogen. Ze worden compleet geleverd met elektrode- en werkstukkabels en - indien van toepassing - een MIG-pistool of TIG-toorts. De IGBT-technologie zorgt voor een perfect gecontroleerde lasstroom, wat ook betekent dat de machines uiterst compact en licht in gewicht zijn. Hierdoor zijn ze ideaal voor mobiele toepassingen en het bereiken van efficiëntieverbeteringen.
 

Lastoorts met bronafzuiging

Naast andere invertermodellen presenteert Venvulas op haar stand de nieuwste generatie Röwac-lastoortsen met geïntegreerde bronafzuiging. Deze combineren een ergonomische vormgeving met een opvallend laag gewicht waardoor er uiterst precies en comfortabel mee gelast kan worden. De geïntegreerde bronafzuiging heeft Venvulas de afgelopen jaren geperfectioneerd, waardoor deze toorts, in combinatie met krachtige afzuigsystemen, de basis legt voor de beste, comfortabelste, veiligste en gezondste manier van lassen.

Naar het Exposantenieuws Overzicht....
Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF