Menu
To the English website....

Droogfrezen is het frezen van de toekomst, de Mediumverteiler maakt het mogelijk!

Met dit innovatieve product van MHT kan staal, aluminium of ander exotisch materiaal zonder emulsie gefreesd worden. 

Mediumverteiler_BMD_Den Bosch

Koelsmeermiddelen komen in de praktijk steeds meer ter discussie te staan. Niet alleen omwille van arbotechnische eisen en nieuwe regelgeving op het vlak van chemicaliën, maar ook omdat hightechproducten aan steeds hogere reinheidseisen moeten voldoen. Nieuwe generaties koelsmeermiddelen zijn één oplossing, olienevel is een andere. Deze hebben echter ook nadelen. Het Duitse MHT Merz & Haag kiest voor een oplossing die volgens de fabrikant zowel de productiviteit en de kwaliteit van de werkstukken als de precisie van het proces verhoogt. Die oplossing is de speciale ‘mediumverdeler’. In Duitsland wordt deze technologie onder meer ingezet bij het bewerken van hardmetaal (tot 56 HrC), hogesnelheidfrezen en diepgatboren, alsmede bij  het bewerken van kunststoffen, composieten en grafiet.

Lees verder...

Vraag&Aanbod - al meer dan 120 jaar de journalistieke informatiebron in de maakindustrie

Vraag&Aanbod is de enige journalistieke informatiebron die alle sectoren in de maakindustrie al meer dan 120 jaar in beeld brengt en bereikt.  Van metaal, kunststoffen tot hout en intern transport. 

Vraag & Aanbod

Lees verder...

Tuwi - Metaalbewerkingsmachines

Sinds 1978 is Tuwi leverancier van metaalbewerkingsmachines. Vooral met machines voor de plaatverwerkende industrie heeft Tuwi een fors marktaandeel verworven. De kracht van Tuwi komt voort uit:

  • klantgerichte advisering in het voortraject van een aankoop
  • uitgebreide bedieninginstructie
  • degelijke aftersales

Om aan de steeds grotere vraag naar automatisering rondom het productieproces van haar klanten te kunnen voldoen, heeft Tuwi een contract afgesloten met Libellula.

Tuwi - metaalbewerkingsmachines

Lees verder...
Register Now!