Menu
To the English website....
Peter Moser

Peter Moser


  • Isah Business Software
  • Directeur
  • Smart Industry in de praktijk

SUMMARY :

Isah Business Software heeft haar klant VPT Versteeg gevraagd een presentatie te geven over de invulling van Smart Industry in de praktijk bij de Brabantse specialist in metalen gevelsystemen.

Tijdens deze presentatie neemt Peter Moser de aanwezigen mee in het digitaliseringstraject van VPT Versteeg van de afgelopen jaren, hun IT visie voor de toekomst en de concrete automatiseringsuitdagingen van dit moment.

Isah Business SoftwareABOUT :

Peter Moser is directeur van VPT Versteeg en hij zet zich dagelijks in om VPT en haar partners in de keten naar een hoger plan te brengen. Zowel op kantoor als in de productie is VPT Versteeg al jaren actief om geautomatiseerd en slimmer te werken. De stap naar een digitale aansturing van de productievloer – door middel van Isah Shop Floor Control – leverde hen in 2016 veel op; zowel qua efficiency als qua omzetgroei. De volgende stap is om alle data die er in de organisatie voorhanden is bij elkaar te brengen. Communicatie rondom automatisering is immers belangrijk. Digitalisering is één maar de mensen maken het verschil. Het is daarom belangrijk om na te denken over welke rol mensen hebben in het digitale maakbedrijf van de toekomst.

Register Now!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF