Menu
To the English website....

Programma

Op dit moment zijn we druk bezig met het benaderen van diverse inspirerende sprekers met de juiste boodschap. Inmiddels heeft de eerste spreker toegezegd we verwachten begin december het eerste gedeelte van het inhoudelijke op deze site te kunnen tonen.

Heeft u een tip of een spreker gezien die goed aansluit en waarvan u onder de indruk bent. Laat het ons weten! 

E-mail : Jeroen@unifs.nl

Congres

Congres:
Het congres zal bestaan uit een aantal Keynote-sprekers per dag. Daarnaast is het voor exposanten mogelijk om een seminar te verzorgen, als deze binnen het thema past. Indien u als exposant een deel van het seminar programma wenst te verzorgen dient u een presentatie en omschrijving van uw presentatie te mailen naar info@unifs.nl.


Uw presentatie moet uiteraard binnen het onderwerp passen procesoptimalisatie en/of efficiëntieverbetering in de maakindustrie. Uw presentatie zal worden voorgelegd aan een commissie welke zal bepalen of uw presentatie voldoet aan de criteria.  De kosten voor een timeslot in het theater bedragen €700,- hiervoor krijgt u een compleet aangekleed theater tot uw beschikking met 80 zitplaatsen. Tevens krijgt u na afloop de gegevens van de bezoekers van uw seminar. 

Register Now!