Menu
To the English website....

Programma

Op dit moment zijn we druk bezig met het benaderen van diverse inspirerende sprekers met de juiste boodschap. Inmiddels heeft de eerste spreker toegezegd we verwachten begin september het eerste gedeelte van het inhoudelijke op deze site te kunnen tonen.

Heeft u een tip of een spreker gezien die goed aansluit en waarvan u onder de indruk bent. Laat het ons weten! 

E-mail : Jeroen@unifs.nl

Congres

Indien u als exposant een deel van het inhoudelijk programma wenst te verzorgen dient u een presentatie en omschrijving van uw presentatie te mailen naar info@unifs.nl. Uw presentatie moet uiteraard binnen het onderwerp passen Procesoptimalisatie en/of efficiëntie verbetering in de maakindustrie. Uw presentatie zal worden voorgelegd aan een commissie welke zal bepalen of uw presentatie voldoet aan de criteria.

Indien uw presentatie congres waardig wordt bevonden zullen hiervoor geen kosten in rekening worden gebracht. Dit kan alleen als het geen bedrijf of productpresentatie is! (nog maar ruimte voor maximaal 1 per dag)

Wanneer uw presentatie aan de criteria voldoet maar niet geschikt is voor het congres wordt er een bedrag van €700,- in rekening gebracht.  Ook deze presentaties mogen geen bedrijf of productpresentatie zijn.  De beoordelingscommissie kan ook oordelen dat de inhoud zo goed past, dat een korting van maximaal 50% op zijn plaats is.

Register Now!